Hur jävla dum får man vara?

Jim Karlsson körde en trimmad moped med en kompis bakpå. Så när polisen med blåljus och sirener, i tron att han och hans kompis var de beväpnade rånare som på moped precis flytt en konsumbutik inte långt bort, försökte stoppa honom så gasade han bara på och blev rammad av polisbilen. Nu ligger han på sjukhus med svåra skador i ryggen och i benet. Poetisk rättvisa? Är man så jävla dum att man försöker fly från polisen med en trimmad moppe, förtjänar man att lära sig en läxa. Nu blev kanske läxan aningen hård i det här fallet, men det är inte polisens fel, bara Jims eget. Tragikomiskt i sammanhanget är att hans mamma polisanmälde poliserna. Hon borde satsa på lite hederlig uppfostran istället för att hindra att Jim hamnar i Darwin Awards på riktigt nästa gång.

Aftonbladets artikel kör hårt på offervinkeln, men bloggarna vet bättre. Här är en annan artikel skriven lite tidigare. Tydligen var mopeden stulen också. Trevlig typ, den där Jim.

One thought on “Hur jävla dum får man vara?

  1. Pingback: I hell-mans värld

Comments are closed.