Lite nyttig läsning

För dig som fortfarande inte bestämt dig för att rösta på Alliansen i det kommande valet har jag några intressanta länkar:

Hur AMS mörkar det verkliga antalet arbetslösa (Dina Pengar) – alla utom sossarna vet att den verkliga arbetslösheten är mycket högre än de 4.6% som öppet redovisas. Källor inom AMS berättar att statistiken avsiktligt förvrängs av politiska skäl. Av alla som är inskrivna vid arbetsförmedlingen räknas knappt 32% som arbetslösa. Och andelen ökar. Ett verkligt exempel på en kvinna som sökt jobb varje dag i ett år men som ändå inte räknas som arbetslös i sossarnas statistik. Trots att jobben blir fler är det relativt få som får jobb genom AMS.

Ali Esbati gav 2 750 kronor till en känd terroristorganisation år 2002, blev åtalad och riskerade fängelse men fallet avskrevs på luddiga grunder strax efter att vänstern accepterat socialdemokraternas regeringsbud. Vadå misstänkt? Att Ali sympatiserar med terrorister vet förvisso alla som läst hans blogg. Men att detta blev ett sätt för sossarna att vinna vänsterns samarbetsvilja låter nästan för bra för att vara sant…

Slutligen vill jag påminna alla om att gå och rösta på söndag. Förslagsvis på ett av allianspartierna.