Stackars patetiska Aftonbladet

Nån borde säga åt de stackars teknikilliterata puckona som skriver Aftonbladet att sluta surfa på Youtube och Flashback. Seriöst. Hur kan man annars undvika pinsamma artiklar som den här? Någon med en stor portion humor och feta skillz i videoredigering har lagt ihop Linda Bengtzings “Alla flickor utom jag” från Melodifestivalen 2005 med bilder av Adolf Hitler. Videon föregås av en färgstark disclaimer: “Sarcasm ahead”. Hur tolkar Aftonbladet detta? Jo, som en nazistattack. Sedan har man lyckats hitta någon humorlös person på SVT som lovar att anmäla detta fruktansvärda brott.

Man tar sig för pannan. För det första är videon över ett år gammal, den har sitt ursprung i denna forumtråd på Flashback, startad i september 2005. Videon i fråga har således legat på nätet i över ett år: Här på Putfile samt här på Youtube. Vill man ha en riktig WMV-fil kan man naturligtvis tanka hem den från ThePirateBay också. En ett år gammal torrent som fortfarande är seedad – fett med commitment där, vill jag mena! För det andra så är videon ungefär lika mycket “nazistattack” som det är “sexattack” ifall jag skulle råka påpeka att en annan låt av Linda Bengtzing har en titel som med fördel kan skrivas om till “Jag suger så bra“. Oops.

Aftonbladet förtjänar dock lite cred för den här artikeln (helt orelaterad till allt det ovanstående). Anna Sjödin gör sig verkligen bra på bilden. Löshår är väl för fjortisar?

3 thoughts on “Stackars patetiska Aftonbladet

 1. Tycker faktiskt att Sjödin förtjänar lite tack också. Hon visar att som SSU:are anser man sig inte behöva följa regler, varken mot ordningsvakter eller i trafiken… Kanske hon snart visar på ytterligare en punkt som de inte behöver följa (betala skatter kanske)…

 2. Röd hårmascara och svart skinnpaj. Fast för fortkörning. Super skallen av sig och skriker oföskämdheter åt folk. Ja, Anna. Du är tuff. Vi fattar.

 3. Anser sig inte behövs följa regler, Lukas?? Mig veterligen har hon lagförts (eller är på väg att göra det) för bägge de här förseelserna.

  Sedan kan vi diskutera rättssäkerhet, vaktmentalitet, bevisföring, vitnesvärdering o.s.v., i oändlighet, misstänker jag.

  Det är föbaskat kul att notera hur borgerliga förespråkare glatt blundar för att en minister medvetet som civil olydnad skitit i att betala tv-avgiften, att flera ministrar har betalat svart städhjälp eller motsvarande, att en minister har straffats för vapenbrott, att flera ministrar öppet medger att de har knarkat, och så vidare, för att samtidigt uppröras över Anna Sjödin så att det slår ut lågor ur öronen på dem, liksom exempelvis över Göran Perssons lägenhetsaffärer. Själv upprörs jag över hycklandet. Har man en borgerlig syn på människors (särskilt politikers) vandel, ja då får man se till att ha sopat JÄÄÄÄVLIGT rent framför egen dörr. Somligt kan inte heller jag acceptera, men jag skulle aldrig drömma om att kräva att politiker eller andra ska vara felfria, ofelbara, utan minsta plump i protokollet, och med ytterst få undantag (typ f.d. sexbrottslingar i skolan) ska det naturligtvis gälla att om man avtjänat sitt straff för ett brott/en synd, ja då har man SONAT sitt brott, på alla nivåer.

  Den som är felfri kastar första stenen…

  / http://www.hell-man.se

Comments are closed.