Jag har tydligen varit snäll

Julklappen som Dustin skickade mig när jag öppnade lucka 24 i deras adventskalender kom idag. Det var en kombinerad DVD/VHS-spelare av modell Panasonic NV-VP33, en utgången men väl fungerande modell som väl matchar mitt nästan obefintliga TV-tittande. Man tackar och bockar så hjärtligt! God jul, Dustin!

Enligt rapporter från andra som beställde gratisklappen har alla inte fått samma pryl. Min kompis Micke meddelar att han fick säsong två av Hipp Hipp på DVD. Fick du någon Dustin-klapp? Vad fick du? Kommentera gärna här.

One thought on “Jag har tydligen varit snäll

  1. Jag försökte beställa, men Dustin gillade inte mig så jag fick ingen. fast jag vet inte om jag skall vara ledsen eller glad för det. Din DVD/vhs-spelare skulle inte varit fel (även om jag inte alls vet till vad jag skulle använt den). säsong två av hipp hipp ställer jag mig lite mer tveksam till, trots att jag inte ens orkat bry mig om att ta reda på vad det är för film.

Comments are closed.