Nystädat i länklistan

Då jag inte haft så mycket att blogga om på sistone (att den där föredettatjejen, vad hon nu hette, har avgått från SSU har andra skrivit bra om redan) har jag städat upp lite i min länklista. Som den uppmärksamme har noterat redan finns det nu fyra kategorier. Favoriter återstår för generella länkar. Till höger respektive Till vänster är länkar till folk som, oavsett sida av det politiska fältet, har hyfsat vettiga åsikter – enligt min högst objektiva (nja) syn, alltså – och som jag därför vill framhäva lite extra.

Slutligen har de bloggar som tillhör mina vänner men som inte har någon tydlig politisk prägel hamnat just under Vänner. Bra och tydligt, va? Jag har inga förväntningar om att alla jag skall länka till skall länka tillbaka, men dylika gester uppskattas givetvis.

Jag hoppas kunna utöka länklistan ytterligare (särskilt till vänster) framöver då jag förhoppningsvis hittar flera läsvärda bloggar. Jag publicerar redan nu alla mina bokmärken i Firefox på del.icio.us där den som är intresserad kan titta. Just nu domineras listan av tekniska artiklar. Sedan en kort tid tillbaka finns jag också på Linked In.

2 thoughts on “Nystädat i länklistan

  1. Tack för länken! Vi får se hur länge jag stannar på den… Är på väg till WordPress som sagt. Men vi ses väl där i så fall?

  2. Jag kör WordPress redan nu och är übernöjd med det. Särskilt spamskyddet är riktigt effektivt. Ska se till att uppdatera din länk när du byter.

Comments are closed.