Fuck you, HRF

Ett flertal tidningar skriver om att Sofia Appelgren inte orkar driva Wild’n’Fresh längre utan kommer att sälja sin salladsbar för att slippa Hotell- och Restaurangfackets fortsatta trakasserier. Efter flera månaders blockad, då salladsbarens omsättning ökade kraftigt på grund av det stora antal människor som började stödäta där i protest mot fackets odemokratiska maffiastil, tröttnade Sofia. Detta efter att facket drog ihop 40 blockadvakter för att sabba firandet av restaurangens ettårsdag. Fuck you, HRF. Ni och er egoism äcklar mig. Ni bryr er inte ett piss om de anställda, bara om att visa er makt och krossa dem som står ivägen. Var säkra på att om ni försöker med något liknande i Stockholm kommer jag att vara där och spotta era blockadvakter i ansiktet.

Vidare är jag besviken på regeringen för deras slapphet i denna fråga. En lag som förbjuder ett fack att vidta stridsaktioner mot företag där det inte har några medlemmar är ett logiskt steg för att begränsa fackets makt, men några sådana förslag tycks inte vara på tapeten. Med tre år kvar till nästa val finns lyckligtvis gott om tid att stifta sådana lagar, bara någon tar initiativet. Förslagsvis någon politiker.

5 thoughts on “Fuck you, HRF

  1. I’m back!

    Jag håller med. Fuck facket!

    Det är dags att ta inspiration utifrån. Mer militanta metoder. Helst borde dom satt eld på Wild’n’fresh.

    Blockader, strejker och liknande ska märkas för vanliga människor.

  2. och ser jag blockad vakterna till Helsingborg ska jag ta seden hit o ge dem en omgång saliv jag med.. har inte mkt för alla dessa cementrövar och kaffe kärringar! men det är skönt att läsa överallt på nätet att det inte bara e jag som tycker dem e dumma i huvudet. mvh .

Comments are closed.