Stoppa pressarna!

Expressen avslöjar ytterligare ett påstått fel på Sven Otto Littorins CV. Det står “1991” där Expressen anser att det borde stå “1994”. Det hela rör den tid då Littorin studerade vid Lunds Universitet, vilket han gjorde på heltid åren 1989-1991. Men studierna avslutades först 1994, varför Expressen (och en sosse som av någon anledning får komma till tals i artikeln) anser att det bör stå 1994.

Vad kan man dra för slutsatser av detta? Jo, att det jag skrev igår är alldeles sant. Substansen bakom kritiken mot Littorin är exakt noll. Jag undrar vidare om Karl-Johan Karlsson som skrivit artikeln för Expressen inte har något bättre för sig. Finns det inga ambulanser att jaga så här på midsommarafton? Var det fullt i buskarna utanför familjen Reinfelds villa i Täby? Har inte Göran Persson något utedass på sitt torp som du kan snoka under?

Under omständigheterna är det inte så konstigt att Littorin lackade ur på en SVT-reporter som frågade om han ansåg att en bluffexamen var meriterande vid en jobbansökan. Snacka om att sänka ribban. Fri television, mitt arsle.

Fotnot: Jag gillar inte Littorin. Han framstår mer som socialdemokrat än moderat i sitt ständiga kramande av facket. Avgår han och ersätts av någon vettigare person blir jag faktiskt glad. Men då ska han avgå av politiska skäl, inte på grund av slamkryparna på Expressen.