No blog = no life?

Jag har varit väldigt dålig på det här att blogga om aktuella händelser på sistone, vilket jag annars ansåg mig som rätt bra på en gång i tiden. Tidsbrist är orsaken; det är mycket på jobbet, på fritiden ägnar jag en hel del tid åt att koda på Sveriges bästa spelsajt och utöver det har jag precis sålt min älskade bil. Plus att allehanda aktiviteter på KTH, för viktiga och roliga för att prioritera bort, naturligtvis har tagit sin tid. Examen kan gott vänta, det finns massor av fester kvar!

På tal om fester så hoppas jag att alla som läser känner till Quarnevalen, som i år går av stapeln den 10 maj. Den uppmärksamme kan kanske få syn på en mystisk typ i violett overall, rätt lik mig själv, i full aktivitet på ett bidrag någonstans i den bakre halvan av tåget. Veckan efter det åker jag till Gotland med Team Sthlm för att ta reda på exakt hur roligt det är att krama en rauk på fyllan. Good times.

Att göra mig av med den gamla bilen var för övrigt betydligt mindre ansträngande än jag trodde. Dels slapp jag störtfloden av “sista pris kompiiiiis”-människor som jag trodde skulle börja ringa mig i samma stund jag lade ut annonsen på Blocket, dels är den nya bilen så najs att jag inte har lyckats ägna någon egentlig tid alls åt att sakna den gamla, trots att jag vet att jag borde. Ska också försöka skriva ett ägartest av den nya bilen så snart tillfälle bjuds.

Sist men inte minst så har jag uppdaterat bloggen idag. Dels uppgraderade jag till senaste versionen av WordPress, full med godis och säkerhetsuppdateringar, dels bytte jag tema till ett nytt och fräscht, hopknåpat av Viktor Persson på Arcsin men fritt för allmänt bruk. Kunde dock inte låta bli att göra några småjusteringar! Nedan ser ni bloggen före och efter, för jämförelse. Åsikter uppskattas naturligtvis.

3 thoughts on “No blog = no life?

 1. Jag tycker rent spontant att den förra designen hade mer personlighet än den nya. Detta är en typisk blogg-design, vilket är lite tråkigt. Kanske renare och tydligare, men är det vad du eftersträvar?

 2. Bloggstress är vanligt. Även Blondinbella har känt av det så du är inte ensam. ;)

  Skämt å sido så har det varit lite tomt, men det är förståelig.

 3. Lukas: Jag kan hålla med om att den här designen är mer mainstream. Det var ett par saker som fick mig att byta:

  * Den här designen har två kolumner, den gamla hade tre, varav en var “bortslösad” på en stor bild som aldrig ändrades. Här får jag mer utrymme för text och bilder (särskilt bilder).

  * Den gamla designen var gjord för en äldre version av WordPress och ingen ny version för WP 2.5 hade släppts. Den nya är WP2.5-kompatibel från början. Jag hade förvisso kunnat handhacka den gamla, men tid…

  * Som du säger, den nya designen är renare och tydligare. Texten är lite större och exempelvis punktlistor ser bättre ut. Eftersom den nya designen är enklare så hamnar förhoppningsvis mer fokus på innehållet.

  Tack för feedbacken (och förståelsen, Niklas). :)

Comments are closed.