Categories
Aargh, idioter!

Skärp er för fan!

Jag tillhör nog de första att lyfta ett ilsket finger när någon grupp i samhället visar sig slösa med våra gemensamma resurser, men det tar mig onekligen en smula på sängen att min egen generation nu framställs som skurkarna i sammanhanget. Psykvård för att man inte kommit in på en futtig högskoleutbildning? Ångestdämpande medicin för att livet inte består av en enda lång vattenrutschkana fylld av flödande rosa champagne?

“Jag duger inte. Det har jag papper på.”

Fucking skärp er, omogna jävla curlingbrats! Gå hem till era föräldrar och kräv dem på en ny uppfostran i utbyte mot den undermåliga, madrasserade amöbatillvaro ni uppenbarligen spenderat era första 18 levnadsår i. Ta er själva i kragen, inse att dagen i morgon håller nya möjligheter, att ni har minst 60 år på er att få rätsida på saker och ting, att Paris fucking Hilton definitivt inte är ett ideal för intelligenta människor att eftersträva och att jag inte tycker synd om er.

Ni ger hela vår generation ett dåligt rykte. Det är mitt jobb.

One reply on “Skärp er för fan!”

Jag tillhör nog den som inte i första taget lyfter något ilsket finger när någon i vårt samhälle, dessutom från min egen generation, visar sig skriva om något han inte vet ett dugg om. Men ibland känner man sig tvungen…

Vem har någonsin trott att livet består av en enda lång vattenrutschkana fylld av flödande rosa champagne??? Och aldrig har det då fallit MIG in att Paris Hilton skulle kunna vara ett eftersträvansvärt ideal, snarare tvärtom!

Men att en depression, oavsett vad den beror på, är högst verklig för den som är drabbad… det kan nog både den som varit deprimerad själv, dennes anhöriga samt läkare och psykologer skriva under på.

Comments are closed.