En ny familjemedlem

Mini/Mischa gillar att bli kelad med

Mini/Mischa på klöstornet

Mini/Mischa sover

Som synes har jag gått och blivit kattägare, mycket tack vare inspiration från min bror. Katten är en hona av rasen europeiskt korthår vid namn Mischa (vilket jag förkortar till Mini). Hittills har vår gemenskap bestått av för mitt umgänge med tjejer ganska typiska steg (om än kanske inte vanligtvis i den här ordningen):

 • Bilresan hem: Oavbrutet jamande. Jag förstod ingenting men lyssnade tålmodigt. (2 timmar)
 • Gömde sig under sängen när hon kom ut ur buren. Plötsligt är jag det farligaste som finns. Tittar ut, men gömmer sig igen om jag närmar mig. (1½ timme)
 • Hittade en plats överst på klöstornet och jamar oavbrutet om jag inte kelar med henne. Se foton ovan. Mysigt. (1 timme)
 • Somnade. (1 timme)

Minis nuvarande favoritsyssla är att gå någonstans i lägenheten där jag inte är och jama högt. När jag går dit teleporterar hon sig någon annanstans. Repeterar. Har tydligen skitroligt. Jag känner mig dresserad.

Detta kan nog bli en trevlig gemenskap! :)

7 thoughts on “En ny familjemedlem

 1. Det är bara att vänja dig, för det är katten som tagit över ditt hem och nu har dig som husdjur… Ett väldigt bra husdjur som matar en och springer ärenden ^^

  Nej men hon var jättesöt, måste som sagt göra en visit under veckan!

 2. Gömde sig under sängen när hon kom ut ur buren. Plötsligt är jag det farligaste som finns. Tittar ut, men gömmer sig igen om jag närmar mig

  hm. påminn mig om att ALDRIG besöka dig ensam. Wille: chicks gillar inte burar.

  Men hon är supersöt, måste få se! Hur klarar hon sig ensam om dagarna?

 3. Anna, det märker jag när jag kommer hem idag. Förhoppningsvis klarar hon det bra. Dock höll hon mig vaken till fem på morgonen (till och från) med sitt jamande… saknar väl sin familj kan tänkas.

 4. Hmm, söt! Mini ska snart få lite uppiggande sällskap av den snälla men busiga kattungen Zenith som kommer hem från ett tvåveckors besök hos familjens två lekfulla hundar.
  Hundarna behöver vila upp sig ett tag.

 5. Gud vilken söt, nu börjar jag känna abstinens av att inte ha en katt. Det är ju också glädjande att hon redan börjat att uppfostra dig..;)

Comments are closed.