Läs noga nu

Vi accepterar inte att avlyssnas av staten. Människor börjar förstå att staten inte alltid är god.

You preach it good, brother! Citatet är Rick Falkvinges och nådde mig via Johan Norberg. Jag när ett stilla hopp om att Piratpartiet med tiden kan utvecklas till ett parti med klassiskt liberala värderingar över hela spektrat av politiska sakfrågor, som kan delta i Alliansens episka kamp mot ondskan. Givet, naturligtvis, att Reinfeldt och company skärper till sig i frågor om integritet, medborgarrätt och fildelning. Där har vi som är Alliansens väljare ett ansvar att trycka på i rätt riktning, så att Moderaterna, Centern, Folkpartiet och Kristdemokraterna (om det nu finns något hopp för dem) inser att de måste tänka om sin politik på dessa områden.

One thought on “Läs noga nu

  1. meh. alliansen är ondskan när de sitter vid makten. ondskan sitter alltid vid makten.

Comments are closed.