Mer amatörflygning på YouTube

Jag har tidigare postat ett par videoklipp och en hel del foton från mina flygeskapader här på bloggen, inlänkade via Facebook. Tyvärr är ‘fejjan’ väldigt starkt fokuserad på att dela bilder och filmer enbart med de som ligger i min vänlista och gränssnittet är minst sagt bristfälligt. Därför har jag nu flyttat mina flygsnuttar till kungen av videosajter, nämligen YouTube, där de gör gott sällskap med mängder av klipp på mer eller mindre amatörmässig flygning från jordens alla hörn. Jag rekommenderar alla som är intresserade av dylikt att göra den ett besök. Just nu har jag inte så många videoklipp uppe, men det kommer!

Även fotona är på väg till ett nytt hem (tillsammans med valda delar av det som ligger i mitt gamla junk-bildarkiv) men om det kommer ett senare inlägg.