Categories
Okategoriserat

Punkt SE

När jag såg gula vimplar över bussterminalen vid Danderyds Sjukhus gissade jag först på något slags förvirrat PR-jippo. Men icke (fast jo, kanske ändå) – det var tidningsutdelare för Aftonbladets nya gratistidning Punkt SE. Efter en snabb genomläsning kan jag konstatera att det är nya Stockholm City all over again. Oinspirerad, ointressant, för tunn, för mycket annonser. Dessutom i ett skrattretande yttepyttigt format.

Nåväl – konkurrens är visserligen bra, så jag skall inte klaga på att vi morgonpendlare fått ytterligare en tidning att välja på. Men jag håller mig nog även fortsättningsvis till Svenska Dagbladet, eller Metro om man bara ser till gratistidningarna. Den senare tycks bara bli bättre med åren – det enda jag inte gillar är att den med jämna mellanrum bundlar Gringo, en skitblaska skriven av wannabe-journalister som inte skulle klara sig fem minuter utan Metros stöd.