Categories
Aargh, idioter! Politik

Extremvänstern bränner skolor i Salem

Jag kanske missar något uppenbart, men kan någon förklara hur man bekämpar fascism genom att sätta eld på skolor? Och därefter kasta sten på brandmännen som kommer för att släcka? Inte för att AFA och övriga mer eller mindre terroristliknande grupper som deltar i den så kallade motdemonstrationen i Salem idag har någon trovärdighet eller respekt till att börja med – vilket även smittar av sig på riksdagsvänstern – men är det inte dags att sluta fjolla med dessa patetiska fegisar nu? Det slödder som så tydligt visar sin avsky för samhället och disrespekt för andras egendom skall bemötas med blykulor, stridsgas och batonger, inget annat.

Låter det extremt? Må så vara, men jag blir extremt vresig när jag läser i tidningen om det här. Tryggheten och säkerheten för de boende i Salem måste gå före rätten att demonstrera, när det är så uppenbart att “demonstrationen” egentligen är en förevändning för att ställa till med våldsamt upplopp. Polisen borde i dessa sammanhang ha rätten att helt förbjuda demonstrationer i Salem kring detta datum, och istället anvisa nazisterna och extremvänstern varsin annan tid och plats om de absolut måste demonstrera. Som om inte alla vet vilka avskyvärda ideologier båda grupperna står för vid det här laget.

Om detta är omöjligt så föreslår jag en alternativ lösning: Evakuera civilbefolkningen och låt försvaret hålla en realistisk militärövning i området några dagar kring den 9 december varje år. Extremisterna får tjäna som B-styrka, naturligtvis utan vapen. Kan bli en nyttig övning för alla inblandade…

4 replies on “Extremvänstern bränner skolor i Salem”

Förr var jag en mycket aktiv antirasist, jag åkte långväga för att visa mitt stöd för invandrarna då jag själv är invandrare. Men genom åren har klimatet ändrats, på “min tid” var det nynazisterna skurkarna som ställde till med jävelskap, idag är det “antirasistiska” vänstern. Denna förändring upplevde jag kom i och med göteborgskravallerna, som också var den sista demonstrationen jag deltog på.
Jag har fortsatt följa utvecklingen och idag har jag under större delen av dagen lyssnat på storstockholms polisradio, och jag har faktiskt bara hört om antirasister som ställt till med skit. Faktiskt inget negativt om “nynazisterna”. Sen tycker jag det är fel av media att utmåla salem-demonstranterna som nynazister, så vitt jag förstått är det salemfonden som står bakom det mesta av denna demonstration, och de är vad jag vet inte uttalat nynazister. Dock är det säkert så att de flesta deltagande är extremhöger anhängare. Vilka jag verkligen inte tycker om. Men jag dömer ingen för dess politiska ståndpunkt, isåfall är jag inte bättre än nazisterna som dömer efter hudfärg.
Detta var bara lite tankar från en objektiv invandrare. / Tack för mig.

Det värsta av allt är att vänsterextremisterna använder ord och symboler som antirasism, solidaretet rättvisa dokokrati etc… dom skiter i invandrare!!! Deras enda syfte är att bryta ned demokratin. Dom är farligare än högerextremister som är ute efter individer. Vänstern är ute efter att förstöra hela samhället!!!

Några skolar har inte bränts ner. Diverse soptunnor, containrar (bl a vid två skolor) etc har antänts och barrikader har slängts upp på några gator och vägar. Samtidigt har vänsteraktivisterna spritt ut sig i smågrupper. Syftet är att tunna ut polisens resurser, få dem att tappa kontrollen och göra det svårare för dem att skydda nazistmarschen.

Nazistmarschen blev två timmar försenad på grund av oroligheterna (polisen vägrade låta dem gå eftersom de inte kunde garantera säkerheten). Uppskattningsvis bara 800 personer är det som marscherar, en klar minskning från tidigare år. Många nazister och, vilket är viktigare, eventuellt blivande nazister har bestämt sig för att det inte är värt omaket att besöka Salem.

hmm… blykulor och stridsgas… haha. det är det mest intelligenta och genomtänkta jag har hört på länge.. jävla mupp.

Comments are closed.