Categories
Aargh, idioter! Humor Kortis

Om vi levde på stenåldern…

…hade den här pajasen varit död för länge sedan. Förmodligen utsvulten, död av hög ålder eller sjukdom. Ty på stenåldern fanns nämligen inga containrar utanför livsmedelsbutiker att stjäla mat ur, inga kompisar att parasitera på när “det blir för kallt ute” och ingen möjlighet att leva på andras skattepengar bara för att man känner för att kalla sig “grön anarkist” eller någon annan titel för misslyckade töntar som kallar sitt sinnessvaga gnäll för “civilisationskritik”.

Jag blir så trött…

2 replies on “Om vi levde på stenåldern…”

det jag tycker är så intressant med detta är: vad är det för ett p*cko till reporter som skriver om eländet. han försöker ju inte leva som han lär. finns ju inget som hindrar honom från att leva sitt stenåldersliv. men det innebär att se sina barn dö. och om man ser på hans ålder skulle han ju redan varit död om han levde på stenåldern.

men man kan se från den positiva sidan: sådana här människor motbevisar väl tesen om intelligent design

Comments are closed.