Categories
Internet och IT Musik

Spotify-Wille, 2-0

Flitiga läsare av bloggen minns kanske att jag sade upp mitt abbonemang på Spotify premium när Spotify började regionsbegränsa sitt innehåll, detta då sagda begränsningar utplånade stora delar av mina smakfullt sammansatta spellistor.

Konsekvenserna av detta blev dock inte klara för mig förrän i fredags, då en ljuvlig anti-vietnamkrigsrap av Jedi Mind Tricks plötsligt slutade i… REKLAM! Ve och fasa. Plötsligt inser jag att det knappt gått en dag den senaste månaden utan att jag lyssnat på musik via Spotify. Och att Jedi Mind bara är en av de grupper jag upptäckt under den tiden.

Resultatet av denna tankebubbla var förstås att VISA-kortet åkte fram fortare än man kan säga “omvändelse under galgen.” Så nu är jag lycklig premiumanvändare igen. Och det går knappt en vecka utan att tusentals nya låtar trillar in.

Ni vann, Spotify. Nu saknas bara ett “gold premium”-alternativ, där jag kan ladda ned låtarna också (utan DRM).  Men för det är kanske inte musikindustrin mogen?

One reply on “Spotify-Wille, 2-0”

Heh. Själv har jag övergett spotify nästan helt nu igen, trots att jag också upptäckte massa grupper och genrer…

Comments are closed.